Ωράριο Λειτουργίας

Ωράριο Λειτουργίας : Δευτέρα-Σάββατο: Επικοινωνήστε μαζί μας / Κυριακή: 10:00 π.μ. - 13:00 μ.μ.

Έκθεση Ξυλογλυπτική

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης Σκυριανής Ξυλογλυπτικής που συνδιοργάνωσε το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα με τον εξαίρετο Σκυριανό δημιουργό Γεώργιο Φαλτάϊτς. Η σημαντική και πρωτοποριακή για το θέμα της, έκθεση, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Τσίρκας» στο Βαρνάβα, όπου δεκάδες πολίτες την τίμησαν με την παρουσία τους.ekthesh ksyloglyptikhs

Η έκθεση περιελάμβανε σπάνια κομμάτια ξυλογλυπτικής και ζωγραφικής από το 1974 έως σήμερα. Από τους πρώτους που επισκέφτηκαν το χώρο των εγκαινίων της έκθεσης ήταν ο Νομάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Λεωνίδας Κουρής ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Ν. Α.Α. Παντελής Ασπραδάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα Γιώργος Κόλλιας. Επίσης επισκέφτηκαν τον χώρο ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο Κοινοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας Κοινότητας Βαρνάβα Πέτρος Στάμου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων «Ευάγγελος Σκουβαράς» κ. Δημήτρης Μυλωνάς ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου «η ΔΗΜΗΤΡΑ» κ. Σπύρος Στάμου, το μέλος της Γραμματείας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βόρειας Αττικής και πρώην Κοινοτάρχη Κοινότητας Πολυδενδρίου κ. Αθανάσιο Μπαλή, η Νηπιαγωγός κα. Ρία Λιακοπούλου, η κεραμίστρια κα. Αθανασία Μπρισίμη, οι ζωγράφοι κ. Δημήτρης Βαρβαρέσος και κ. Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών κα. Βασιλική Κατσίκη.

Την Κυριακή επισκέφτηκαν το χώρο ο Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα κ. Ευάγγελος Δήμας, ο επικεφαλής της μειοψηφίας της Κοινότητας Βαρνάβα κ. Νικόλαος Βούλγαρης. η Δ/ντρια του Νηπιαγωγείου κα. Μαριλένα Γέροντα, τα μέλη του Δ.Σ.του ΚΑΠΗ Βαρνάβα κα. Ευαγγελία Τουρκαντώνη και η κα. Γεωργία Καραβά η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Βαρνάβα κα. Ιωάννα Τουρκαντώνη, ο συντονιστής της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ κ. Σήφης Σαρρής, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Καπανδριτίου κα. Ελεντίνα Πέππα.

Ευχές για καλή επιτυχία έστειλαν ο επικεφαλής της μειοψηφίας κοινότητας Γραμματικού κ. Μιλτιάδης Μερκούρης ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαλακάσας κ. Κώστας Λίτσας, ο Βουλευτής Ν.Δ. κ. Μπούρας και η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα. Χριστοφιλοπούλου.