Ωράριο Λειτουργίας

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. Σάββατο και Κυριακή μόνο με ραντεβού. Επίσημες αργίες κλειστά.

Το Mirmingham στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα

Μια σημαντική, Ευρωπαϊκής εμβέλειας επίσκεψη, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα (19-7-05) στον Βαρνάβα στο χώρο του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου. Αντιπροσωπεία από την Αγγλία αποτελούμενη από την εκπρόσωπο της Αγγλικανικής Εκκλησίας στην Ελλάδα και ιερέα κα. VIVIENNE AGGETT, την εκπρόσωπο και μέλος του Δ.Σ. του  Μουσείου HANDSWORTH OLD TOWN HALL  του Μπέρμινκχαμ κα. PAT  MILLS και την καθηγήτρια Αγγλικών στην Ελλάδα  κα. XΡΙΣΤΙΝ ΣΑΚΑΛΗ  ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου από τους Ιδρυτές του Πέτρο Κατσίκη και Μηλέα Παππά.

Οι ξένοι επισκέπτες ενθουσιάστηκαν από το είδος και την παλαιότητα των εκθεμάτων καθώς είδαν μοναδικά δείγματα της ιστορίας της Περιφέρειας Αττικής και γενικότερα της χώρας μας.Μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών ανταλλάγησαν εμπειρίες και γνώσεις από τα Μουσεία τους καθώς έγιναν προτάσεις με κοινή συνισταμένη την πάρα πέρα συνεργασία τους. Η εκπρόσωπος του Μουσείου κα. PAT  MILLS προσκάλεσε τους ανθρώπους του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Βαρνάβα να τους επισκεφτούν στο Μπέρμινκχαμ.