Ωράριο Λειτουργίας

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. Σάββατο και Κυριακή μόνο με ραντεβού. Επίσημες αργίες κλειστά.

Ανακαίνιση στο ξωκκλήσι Προφήτη Ηλία στον Βαρνάβα

Οι ιδρυτές του μουσείου Βαρνάβα κ. Πέτρος Κατσίκης και κα Μηλέα Παππά καθώς και η επικεφαλής του ταμείου Αρωγής του μουσείου κεραμίστρια κα Νάσια Μπιρσίμη, ανακοίνωσαν ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στην κοινότητα Βαρνάβα.

anakainish sto kswkklhsi profhth hlia ston barnaba

Το ξωκλήσι μετά τα γνωστά και διαχρονικά προβλήματα στην εξωτερική τοιχοποιία του, στέκει πλέον όρθιο και πέτρινο ατενίζοντας τον Ευβοϊκό κόλπο στο πιο ψηλό σημείο της κοινότητας. Άλλη μια ευγενική προσφορά και χορηγία του Λαογραφικού μουσείου στην διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της κοινότητας Βαρνάβα αλλά και της Αττικής γενικότερα. Επίσης το Δ. Σ του μουσείου για την ανακαίνιση του Προφήτου Ηλία, νιώθει την ανάγκη και το χρέος να ευχαριστήσει δημόσια για την προσφορά και την συνεργασία τους, τους  εθελοντές κ. Αριστείδη Αναστασίου  και τους γλύπτες κ.κ.  Αλέκο κ΄ Μαρίνα Κατσίκη. Επίσης τους εθελοντές που δίδαξαν ότι ο εθελοντισμός δεν έχει σύνορα, Αλβανούς μετανάστες στην κοινότητά μας, κ.κ. Λίλα Ηλία κ΄ Λίλα Ντίνο για τον καθαρισμό του εξωτερικού χώρου του ξωκλησιού.