Ωράριο Λειτουργίας

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. Σάββατο και Κυριακή μόνο με ραντεβού. Επίσημες αργίες κλειστά.

Αλληλεγγύη, Εθελοντισμός και Περιβάλλον από τα Μουσεία Βαρνάβα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΤΟΥ

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΑΡΝΑΒΑ

Δράση 1η

Το τμήμα αλληλεγγύης και εθελοντισμού των δύο παραπάνω φορέων καλεί κάθε ενδιαφερόμενο  να συνεισφέρει  τεχνικά και υλικά έτσι ώστε στο μοναστήρι Μεταμόρφωση του Σωτήρος στην κοινότητα Βαρνάβα του νέου δήμου Μαραθώνος να ολοκληρωθεί το σύστημα  θέρμανσης.

Οι εγγραφές προσφοράς θα γίνονται Α. στα τηλέφωνα 2295097811, 6937822962 κ. Κατσίκη Πέτρο Β. κάθε Κυριακή από 10.00 έως 13.00 στους χώρους των μουσείων Ανδρούτσου 7 Βαρνάβας Αττικής και Γ. στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Δράση 2η

Επίσκεψη στο ίδρυμα Παμμακάριστος στη Νέα Μάκρη θα πραγματοποιήσουν οι εθελοντές των δύο μουσείων λίγες μέρες πριν το Πάσχα με δώρα, τρόφιμα και ρουχισμό. Όσοι επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα πιο πάνω τηλέφωνα και διευθύνσεις.

Δράση 3η

Δεντροφύτευση στον χώρο του Λυκείου Καπανδριτίου με τη συνεργασία μαθητών και  εκπαιδευτικών θα πραγματοποιήσουν οι εθελοντές των δύο μουσείων το προσεχές διάστημα. Θα φυτευτούν ελιές, ήμερες βελανιδιές και χαρουπιές.

Πληροφορίες: www.ilmb.gr