Ωράριο Λειτουργίας

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. Σάββατο και Κυριακή μόνο με ραντεβού. Επίσημες αργίες κλειστά.

Κοινωφελής Εργασία και Ανακύκλωση από τη Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα

Εργαστήριο ανακύκλωσης δημιούργησε η Λαογραφική εταιρεία Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα την Παρασκευή 20 Ιουλίου στην παραλία Βαρνάβα κατασκευάζοντας από ανακυκλωμένα υλικά κάδους απορριμμάτων. Η δράση που εντάσσεται στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» Δημιουργία Θέσεων Απασχόλησης σε Τοπικό Επίπεδο μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην Περιφέρεια Αττικής» που συγχρηματοδεοτείται από το ΕΚΤ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, είχε σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες δίνοντάς τους ιδέες για την δημιουργία κάδων απορριμμάτων από πλαστικά μπουκάλια νερού και αναψυκτικών. Στο ολοήμερο αυτό κάλεσμα ανταποκρίθηκαν παίρνοντας μέρος λουόμενοι πολίτες και παιδιά που εκπαιδεύτηκαν στην συγκεκριμένη κατασκευή.

koinwfelhs ersasia anakyklwsh apo th laografikh etaireia varnava

Οι κάδοι καθώς και σακούλες απορριμμάτων που πρόσφερε ο δήμος Μαραθώνα δόθηκαν σεεπιχειρήσεις της παραλίας Βαρνάβα. Η συγκεκριμένη δράση θα συνεχιστεί ώστε σε κάθε γωνιά των παραλιών του δήμου Μαραθώνα να υπάρχει κάδος απορριμμάτων από διαφορετικά υλικά προωθώντας την σημασία της ανακύκλωσης.Οι προτάσεις και ιδέες της ανακύκλωσης συζητήθηκαν τις ημέρες που πέρασαν από την Λαογραφική εταιρεία Βαρνάβα και σε δύο παιδικούς σταθμούς του δήμου Μαραθώνα (πολυτέκνων και Ν. Μάκρης) στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος.