Ωράριο Λειτουργίας

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. Σάββατο και Κυριακή μόνο με ραντεβού. Επίσημες αργίες κλειστά.

Περιοδεία του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού (“The Tour”)

Η Περιοδεία του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού (“The Tour”) είναι μια διαδραστική εκδήλωση αφιερωμένη στον εθελοντισμό, που λαμβάνει χώρα διαδοχικά σε όλες τις πρωτεύουσες των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο πλαίσιο της Περιοδείας προβάλλονται τα σημαντικότερα θεματικά πεδία τα οποία αφορά ο εθελοντισμός, ενώ δίνεται η ευκαιρία τόσο στους εθελοντές όσο και στις εθελοντικές οργανώσεις να αναδείξουν τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες στον τομέα που δραστηριοποιούνται.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά ενεργούς εθελοντές και να ενημερωθούν για τη δράση εθελοντικών οργανώσεων, να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις εθελοντικού έργου, και να παρακολουθήσουν ή να συμμετάσχουν σε δημόσιες συζητήσεις γύρω από θέματα που αφορούν τον εθελοντισμό. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ.

Δείτε πληροφορίες για την ανοιχτή εκδήλωση την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 (12:00 – 20:00), στο Σταθμό Μετρό «Κεραμεικός» για την προβολή της «Περιοδείας του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού» και την ενημέρωση για τα προγράμματα Νέα Γενιά σε Δράση και Eurodesk, που διοργανώνει το Ινστιτούτο Νεολαίας εδώ.

Επίσης μπορείτε να δείτε το αναλυτικό Επίσημο Πρόγραμμα των ημερών, καθώς και πληροφορίες σχετικά με την Περιοδεία του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού (pdf).

periodeia toy-eyrwpaikoy etoyw ethelontismoy the tour 1 periodeia toy eyrwpaikoy etoyw ethelontismoy the tour 2