Ωράριο Λειτουργίας

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. Σάββατο και Κυριακή μόνο με ραντεβού. Επίσημες αργίες κλειστά.

Έκθεση Ζωγραφικής του Δημήτρη Βαρβαρέσσου

Πλήθος επισκεπτών παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης του ζωγράφου της θάλασσας και του απέραντου γαλάζιου Δημήτρη Βαρβαρέσσου. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πολιτιστικό κέντρο του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Βαρνάβα και διαρκεί έως και τις 2 Ιουλίου. Σε μια μαγευτική βραδιά και κάτω από τους μουσικούς ήχους του Yianni, τα έργα πραγματικά κοσμήματα και άριστα στημένα, μιλούσαν, και μετέτρεψαν τον χώρο σε γκαλερί.

ekthesh zwgrafikhs toy dhmhtrh varvaressoy

Ο πάντα ακούραστος ζωγράφος, δεν έπαψε στιγμή να εξηγεί στον κόσμο τα πάντα για την πραγματικά, σημαντική και αξιόλογη δουλειά του.Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν, ο διευθυντής του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Βαρνάβα κος Πέτρος Κατσίκης, η πρόεδρος της Λαογραφικής Εταιρείας Βαρνάβα κα Μηλέα Παππά, ο ζωγράφος κος Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου, Οι κεραμίστες  Βαγγέλης,  Χρήστος και Αθανασία Μπρισίμη, η αγιογράφος κα Γεωργία Χασαπλαδάκη, ο πρόεδρος της κοινότητας κος Γεώργιος Κόλλιας, οι κοινοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Πέτρος Στάμου και Νικόλαος Βούλγαρης, η διευθύντρια του νηπιαγωγείου κα Μαριλένα Γέροντα κ.ά. Ευχές για καλή επιτυχία, απέστειλαν οι βουλευτές κ.κ Βλάχος Αθ., Πάγκαλος Θ., Οικονόμου Β. και Χριστοφιλοπούλου Έ.